news

περιεργα νεα, παραξενα νεα, περιεργα φαινομενα, περιεργα του κοσμου, αστεια video, παράξενα, Στυλ, Γυναίκες, Άποψη, Χιούμορ, ειδήσεις,news,επικαιρότητα, ενημέρωση, νέα, καιρός, media, Ελλάδα, Κόσμος, κυβέρνηση, Βενιζέλος, Σαμαράς, Υπουργείο, πολιτική, Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Οικονομία, ανεργία, απεργία, Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Οικονομία, αθλητικά, αυτοκίνητο, διασκέδαση, Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Ελληνικές εφημερίδες, ΤΑ ΝΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, Espresso, Sport day, Derby, Πρωταθλητής και άλλα, ειδήσεις, επικαιρότητα, ενημέρωση, news, τηλεόραση, tv, ραδιόφωνο, radio,blogs, απόψεις, ελλάδα, κόσμος, πολιτική, οικονομία, περιβάλλον, τεχνολογία, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός TOP 100 ΑΓΑΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΔΡΑΣ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΣΤΕΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΓΕΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΡΙΦΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ VS ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΖΩΑ ΖΩΔΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΜΙΚ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΑΝΑ ΜΟΔΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΚ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΠ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΡΙΚ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

live scores

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κρουασάν γαλλικού τύπου!

Περιγραφή:

Κρουασάν γαλλικού τύπου!
Κρουασάν 2
Τι χρειαζόμαστε:
  • 1 κιλό αλεύρι
  • 20 γρ αλάτι
  • 50 γρ μαγιά νωπή
  • 130 γρ ζάχαρη
  • 500 ml νερό
  • 400 γρ βούτυρο


AdTech Ad

Πώς το κάνουμε:

1) Βάζω στο μίξερ τα υλικά με τη σειρά που αναφέρονται παραπάνω εκτός από το βούτυρο. Ζυμώνω για 6 λεπτά το ανοίγω σε φύλλο και το βάζω στο ψυγείο. Βγάζω το βούτυρο από το ψυγείο και το βάζω σε λαδόκολλα.
 
2) Ανοίγω το βούτυρο
 
3) με τον πλάστη
 
4) σε φύλλο.
 
5) Το βάζω πάνω στη ζύμη
 
6) και βγάζω τη λαδόκολλα.
 
7) Τυλίγω τη ζύμη
 
8) και την ανοίγω και την ξανατυλίγω 3 φορές
 
9) και μετά την αφήνω να ξεκουραστεί για 1 ώρα στο ψυγείο.
 
10) Ανοίγω με τον πλάστη σε παραλληλόγραμμο πάχους 3,5 χιλ.
 
11) Το κόβω σε λωρίδες
 
 
12) και μετά σε τρίγωνα
 
13) και τα αφήνω να ξεκουραστούν στους 25 οC (και να φουσκώσουν).
 
14) Ψήνω στους 175 για 16 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορώ πριν τα ψήσω να τα βάλω κατάψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου