news

περιεργα νεα, παραξενα νεα, περιεργα φαινομενα, περιεργα του κοσμου, αστεια video, παράξενα, Στυλ, Γυναίκες, Άποψη, Χιούμορ, ειδήσεις,news,επικαιρότητα, ενημέρωση, νέα, καιρός, media, Ελλάδα, Κόσμος, κυβέρνηση, Βενιζέλος, Σαμαράς, Υπουργείο, πολιτική, Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Οικονομία, ανεργία, απεργία, Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Οικονομία, αθλητικά, αυτοκίνητο, διασκέδαση, Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Ελληνικές εφημερίδες, ΤΑ ΝΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, Espresso, Sport day, Derby, Πρωταθλητής και άλλα, ειδήσεις, επικαιρότητα, ενημέρωση, news, τηλεόραση, tv, ραδιόφωνο, radio,blogs, απόψεις, ελλάδα, κόσμος, πολιτική, οικονομία, περιβάλλον, τεχνολογία, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός TOP 100 ΑΓΑΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΔΡΑΣ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΣΤΕΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΓΕΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΡΙΦΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ VS ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΖΩΑ ΖΩΔΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΜΙΚ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΑΝΑ ΜΟΔΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΚ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΠ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΡΙΚ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

live scores

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Σ. Λαμπράκης: «Αφιερωμένο στον πατέρα μας..» video 26/5/2013



ΜΑΝΟΣ ΣΟΥΡΓΙΑΣ
Σε ποιόν άλλο θα μπορούσε να αφιερώσει την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία ο Σταύρος Λαμπράκης,
από τον Απόστολο Παπουτσάκη… Ο εκ των προπονητών της κρητικής ομάδας συγκινησιακά φορτισμένος απεύθυνε τα εύσημα και τα συγχαρητήριά του και στους παίκτες της ομάδας, αλλά και σε όλους όσους τη βοήθησαν να πετύχει το μεγάλο της στόχο.

Αναλυτικά μετά τη συνέντευξη τύπου στις δηλώσεις του ο Σταύρος Λαμπράκης τόνισε: «Γυρίσαμε εκεί που ανήκουμε, στη μεγάλη κατηγορία. Πολλά μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό καθώς περνά από τη σκέψη μου όλη η χρονιά, αλλά αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι όλα τα μπράβο και τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες μας οι οποίοι τα έδωσαν όλα για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στη SuperLeague.
Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, που εκτός από καλοί παίκτες είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες και είχαμε μια εξαιρετική χρονιά όλοι μαζί στην οποία συνεργαστήκαμε άψογα.
Θέλω να την αφιερώσω αυτή μας την επιτυχία στον πατέρα μας, τον κυρ Απόστολο που θα μας βλέπει τώρα από ψηλά και θα έχει αυτό το χαμόγελο που είχε πάντα. Θα γελάνε και τα μουστάκια του... Συγχαρητήρια και σε όλους όσους μας πίστεψαν και μας βοήθησαν, αλλά και σε όλο το Ηράκλειο και την Κρήτη που μας γέμισε με θετική ενέργεια αυτές τις ημέρες.
Συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα και την Καλλονή που επίσης πήραν το εισιτήριο της ανόδου. Να ευχηθώ επίσης κάθε επιτυχία και στις άλλες ομάδες που θα δώσουν τα μπαράζ, αλλά και στη Νίκη Βόλου. Είχαν και οι οπαδοί της Νίκης το λόγο να είναι χαρούμενοι και τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».
Κληθείς για μια ακόμα φορά να σχολιάσει την προσωπική του προσφορά την ομάδα, έδωσε και πάλι απάντηση γεμάτη ταπεινοφροσύνη: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ανέβηκε ο Εργοτέλης. Αυτό ήταν το μοναδικό που ήθελα και για αυτό είμαι ευτυχισμένος. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα, έχω συνδεθεί μαζί της και τα δίνω όλα για να πετύχει τους στόχους της. Πραγματικά φέτος τα περισσότερα συγχαρητήρια τα αξίζουν οι παίκτες οι οποίοι από την αρχή αυτής της δύσκολης και μακράς χρονιάς, έκαναν μια εξαιρετική πορεία μέσα από σκληρή δουλειά».
Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής της Νίκης Βόλου Απόστολος Χαραλαμπίδης, ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο στόχος από τη στιγμή που χάθηκε η απευθείας άνοδος, ήταν τα playoffs και αξίζουν πολλά μπράβο που το πέτυχαν, γιατί έκαναν έναν μεγάλο αγώνα φέτος και κυρίως έναν τίμιο αγώνα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια. Μέσα από τα playoffsθα κάνουμε ότι το καλύτερο μπορούμε για να ανέβουμε και εμείς στη μεγάλη κατηγορία. Κάναμε και σήμερα έναν μεγάλο αγώνα, όπως στα περισσότερα παιχνίδια όσο είμαι εγώ στην ομάδα.
Πολλά συγχαρητήρια και στον Εργοτέλη για αυτό που κατάφερε, αλλά και για τις άλλες ομάδες. Στα playoffsθα πρέπει να είναι ισάξιοι οι αγώνες και να ανέβει ο καλύτερος. Δείξαμε ότι μπορούμε βάσει απόδοσης να διεκδικήσουμε την άνοδο στη SuperLeague.
Χρωστάω κάτι σε αυτή την ομάδα και οφείλω να τις το δώσω. Μακάρι να συνεχιστεί το αήττητο και στα playoffs. Θα κάνω τα πάντα να κρατηθεί αυτή η καλή ψυχολογία. Θα θέλαμε να είμαστε από τώρα στη μεγάλη κατηγορία, ας ελπίσουμε να το κάνουμε σε 20 μέρες».
Από τους παίκτες του Εργοτέλη μίλησε ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος σε άπταιστα Ελληνικά είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε έναν μεγάλο στόχο μέσα από τεράστιες δυσκολίες. Προσωπικά ακόμα δεν έχω πιστέψει τι έχουμε καταφέρει. Και πάλι συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και εύχομαι να ανέβει ο καλύτερος από τα playoffs».
Ο Μανόλης Σκούφαλης εκ μέρους των παικτών της Νίκης, ανέφερε: «Δεν θέλω να πω πολλά, με κάλυψε ο προπονητής μου. Οι συμπαίκτες μου έχουν κάνει μια εξαιρετική πορεία που κανείς δεν περίμενε, μέσα από καλό ποδόσφαιρο. Αξίζαμε να είμαστε ακόμα πιο ψηλά, ίσως όμως κάναμε λάθη που μας στοίχησαν, αλλά και εδώ που βρισκόμαστε είμαστε ψηλά. Έχουμε έναν Γολγοθά ακόμα, αλλά και μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που ανέβηκαν και μακάρι να ακολουθήσουμε και εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου